Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ένα νέο ηλεκτρονικό περιοδικό για την Κ.Δ. / A new electronic journal for the NT

Έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο ένα νέο ηλεκτρονικό περιοδικό σχετικό με την Κ.Δ. Το όνομά του είναι Scandinavian Evangelical E-Journal for New Testament Studies (SEE-JNTS). Παραθέτουμε την περιγραφή των ίδιων των εκδοτών του περιοδικού:

"Scandinavian Evangelical E-Journal for New Testament Studies (SEE-JNTS) is a peer-reviewed academic journal within the field of New Testament Studies in the evangelical tradition, published by the Copenhagen Lutheran School of Theology in cooperation with other schools the Helsjön Fellowship. Access to SEE-JNTS is free (the journal is "Open Access"), and it is possible to subscribe to a notification service on new editions to SEE-JNTS."

Ήδη έχει αναρτηθεί το πρώτο άρθρο:
Για να βρεθείτε στην αρχική σελίδα του περιοδικού, στο οποίο η πρόσβαση είναι δωρεάν, πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

Chrys Theo είπε...

Ενα θερμό ευχαριστώ για την ενημέρωση - και την όλη σημαντικότατη προσφορά γενικότερα. Εύχομαι να σας το αναγνωρίζουν αρκετοί απ' τους αποδέκτες της προσφοράς σας (αν και για να είμαι ειλικρινής το αμφιβάλλω για το λόγο ότι ο Έλληνας κατα κανόνα γράφει για να κατακρίνει και να παραπονεθεί μάλλον παρά να ευχαριστήσει και να επαινέσει :-( ) Καλή δύναμη!

Tsalampouni Ekaterini είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από την πληροφορία ότι κάποιος ωφελήθηκε. Η γνώση είναι δύναμη, όταν μοιράζεται, αυτή ήταν πάντοτε η πεποίθησή μου.