Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ: Γλωσσικά μαθήματα 2015-2016

Logo

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Άρτος Ζωής προσφέρει δωρεάν συστηματική διδασκαλία της βιβλικής εβραϊκής και γλωσσών της χριστιανικής Μέσης Ανατολής. Το ίδρυμά μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα όπου διδάσκονται γλώσσες της χριστιανικής Ανατολής σε τόσο υψηλό επίπεδο. Κατά το
ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα παραδίδονται μαθήματα βιβλικής εβραϊκής, συριακής και κλασικής αρμενικής γλώσσας, σε διάφορα επίπεδα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και τη σχετική αίτηση για τα τμήματα αρχαρίων, και επικοινωνήστε μαζί μας για
οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
Σημείωση: Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος θα χρειαστεί να ζητήσουμε τη στήριξή σας για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων που αφορούν τα μαθήματα. Η συμβολή σας θα είναι η ελάχιστη δυνατή και, σε κάθε περίπτωση, δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 10 ευρώ μηνιαίως.

ΕΒΡΑΪΚΑ Ι / ΣΥΡΙΑΚΑ Ι / ΑΡΜΕΝΙΚΑ Ι (4 ώρες την εβδομάδα): Δεν προϋποτίθεται γνώση της γλώσσας. Λόγω του περιορισμένου όμως αριθμού των θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι για τα παραπάνω τμήματα (αρχαρίων) παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη συνημμένη αίτηση στη διεύθυνση artos@otenet.gr έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το αργότερο.

ΕΒΡΑΪΚΑ ΙΙ (2 ώρες την εβδομάδα): Απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει τον πρώτο ετήσιο κύκλο μαθημάτων της βιβλικής εβραϊκής.

ΣΥΡΙΑΚΑ ΙΙ (2 ώρες την εβδομάδα): Απευθύνεται σε όσους παρακολούθησαν το πρόσφατο υπερεντατικό θερινό τμήμα της συριακής γλώσσας (Ιούλιος 2015).

ΣΥΡΙΑΚΑ ΙΙΙ (2 ώρες την εβδομάδα): Απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει τον πρώτο ετήσιο κύκλο μαθημάτων της συριακής γλώσσας.


Διδάσκοντες:

Πορφύριος Νταλιάνης, δρ. θεολογίας, υπότροφος University of Haifa International School (UHIS), Summer Ulpan 2014.

Μανόλης Παπουτσάκης, επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, Η.Π.Α., Department of Near Eastern Studies.

Γιώργος Σταυρόπουλος, λέκτορας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Βασιλική Χαμουργιωτάκη, θεολόγος, υπότροφος University of Haifa International School (UHIS), Summer Ulpan 2012.
Καλό φθινόπωρο σε όλους!

Άρτος Ζωής
Μπουμπουλίνας 28
106 82 Αθήνα
τηλ.: 210-8824547, φαξ: 210-8228791
artos@otenet.gr,www.artoszois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: